Bettinguppdatering på Allsvenskan

Av Mattias Allberg på 12:30PM GMT 2 Jul 2019
Bettinguppdatering på Allsvenskan

Det verkar redan, trots att tävlingen om att vinna Allsvenskan redan pågår och säsongen nyligen kickade igång, som om att det finns många anledningar att se fram emot några bra spelmöjligheter. Du kan förvänta dig många vridningar och vändningar längs vägen när Allsvenskans bästa klubbar ger sig in i en serie av spännande matcher under de kommande månaderna.

Det verkar som om spelbolagen redan har en storfavorit till att lyfta bucklan vid Allsvenskans slut och du kan även notera att spelare satsat på Malmö ner till ett ganska lågt odds trots att det är ganska tidigt in på säsongen.

Just nu kan Malmö spelas som vinnare till ett odds på mellan 1.20 och  1.57. De har en del kvalitetsspelare och har satt sig själva i en bra position. Medan det ser ut som att laget är tydliga favoriter, så kommer de definitivt att utmanas av ett par andra starka lag.

Den största titelrivalen ser ut att vara Djurgården och man kan spela på dem till ett ganska lockande odds på 8 gånger pengarna att ta sig förbi Malmö och lyfta bucklan i slutet på säsongen. Spelbolagen har väldigt olika odds på Djurgården, så om du jagar runt lite kan du även hitta odds som närmar sig 10 gånger pengarna.

AIK är den andra stora rivalen i Malmös jakt på att vinna, och laget är spelbart till liknande odds som Djurgården med ett odds på runt 10 gånger pengarna hos de större spelbolagen. Oddsen tar sedan ett ordentligt språng ner till Häcken som är spelbara till ett odds på mellan 13 och 21.

Det finns även ett par andra intressanta odds, där exempelvis IFK Göteborg kan spelas för mellan 15 och 21 gånger pengarna och Hammarby kan spelas för hela 31 gånger pengarna. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS