Live Odds:
Loading
Live Streaming:
Loading

Bettinguppdatering Arc De Triomphe 2019

Av Peter Christenson på 12:56AM GMT 1 Sep 2019
Bettinguppdatering Arc De Triomphe 2019

Resan mot säsongens största hästlopp i Europa närmar sig, och det verkar som om allt är upplagt för ännu en fascinerande upplaga av Arc De Triomphe, med en av världens mest kända hästar på senare tid som storfavorit igen. 

 

Den Juddmonte-uppfödda Enable kommer till loppet som en storfavorit och hon kommer göra sitt bästa för att säkra sin tredje Arc i rad – en bedrift som saknar motstycke. Hon hade en säsong förra året som tydligt etablerade henne som en av de största i modern tid, men nu vill hon även skriva in sig i historieböckerna. 

 

Spelbolagen verkar tro att hon har alla möjligheter att göra så, och på de tidiga spelmarknaderna kan Enable spelas så lågt som 2 gånger pengarna på att Frankie Dettori hoppar av henne i vinnarcirkeln. Det finns mycket att gilla med spelet på Enable med tanke på vad hon visat tidigare på banan och distansen, så såvida hon inte dyker upp några nyheter om hennes hälsa innan loppet, så bör du starkt överväga att spela på henne. 

 

Många är dem som vill ge Enable en match, och det går faktiskt att hitta en del solida odds på en del andra deltagare på de tidiga spelmarknaderna. Crystal Ocean anses vara andrahandsfavorit och han har spelat andrafiolen bakom Enable ett bra tag nu. Han kan för närvarande spelas på ett odds mellan 6.00 och 9.00. 

 

Sottsass är en annan intressant utmanare och han har ett odds på 10 gånger pengarna hos ett par av de stora spelbolagen. Japan är ett annat bra alternativ om du letar efter en ”each-way”-utmanare och han ligger på ett odds någonstans mellan 8.00 och 11.00. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS