BETTINGTIPS PÅ US MASTERS

Av Marcus Larsson på 11:12AM GMT 29 Maj 2019
BETTINGTIPS PÅ US MASTERS

Säsongens första major kickar igång denna vecka med US Masters som spelas på Augusta National. Spelandet på detta event är alltid stort och ett antal spelbolag kommer att köra flera lockande specialerbjudanden med pengarna-tillbaka och extra kampanjer för denna fyradagarstävling. 

I år verkar det som om spelbolagen tror att Rory Mcllroy är redo för en genombrottsseger och de har satt ett ensiffrigt odds på att han ska lyckas.

För närvarande är Mcllroy den enda spelaren med ensiffrigt odds och du kan spela på honom på ett odds mellan 6 och 8 gånger pengarna. Trots att han besitter många bra spelegenskaper så är oddset väldigt lågt, och du kanske föredrar att avvakta och se hur han presterar under öppningsdagen på Augusta för att se om han positionerar sig bra.

Med ett odds så lågt som 6 gånger pengarna, kan insatsen på Mcllroy som vinnare komplicera saker efterhand som turneringen fortlöper. Masters är en känd fyradagarsturnering där vi ofta ser nya spelare dyka upp och göra stora avtryck efter att ha kommit in som amatörer eller unga spelare. 

Om Mcllroy inte vinner Masters, tror spelbolagen att Dustin Johnson och Justin Rose är de största utmanarna och de kan spelas till 10 respektive 12 gånger pengarna just nu. Även Tiger Woods är framträdande på bettingmarknaden, men har troligen prissatts för lågt med ett nuvarande odds på 17 gånger pengarna. 

Det skulle bli en väldigt dramatisk historia om Tiger Woods skulle vinna denna major, och det verkar som om spelbolagen tror att bettare kommer satsa fullt ut på Tiger även med sina plånböcker.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS