Bettinggranskning US Open 2019

Av Marcus Larsson på 12:36AM GMT 1 Sep 2019
Bettinggranskning US Open 2019

Vi har definitivt mycket framför oss med 2019 års US Open och det kommer bli mycket action och häftiga dueller, precis som marknaderna för den kommande stora Grand Slam-turneringen i tennis. 

 

Det finns mycket att se fram emot både i herr- och damturneringen och man kommer se många välkända namn bland de som har goda möjligheter att ta hem segern enligt spelbolagen under detta uppbyggnadsskede av turneringen. 

 

Det kommer troligtvis vara värt att hålla ett öga på marknaderna under nästa vecka då turneringen närmar sig eftersom matchspelen har en del solida spel i turneringens första runda. Men mest kommer vi hålla ett öga på marknaden för turneringssegrare. 

 

Novak Djokovic anses vara den största favoriten i herrarnas US Open och det kanske inte kommer som en större överraskning för någon att den serbiska stjärnan kommer in i turneringen med mycket momentum baserat på hans prestation i Wimbledon. 

 

Maratonmatchen mot den levande legenden Roger Federer är en match som kommer leva kvar länge i minnet bland de som såg matchen. 

 

Som det ser ut för närvarande, kan du spela på Djokovic till ett odds på 2.25 hos flera stora spelbolag, medan den största utmanaren är Rafael Nadal som har ett bästa oss på runt 5.0 hos flera stora spelbolag. Nadal har definitivt förmågan att göra ett bra resultat, men han har haft problem i kvartsfinaler på senare tid och vill säkert öppna stabilt om än inte nödvändigtvis fantastiskt under hans första matcher. 

 

Det Nadal behöver i de första matcherna är gedigna vinster så han känner att han kommer in i det ordentligt. 

 

Man kan spela på Roger Federer till ett odds på omkring 7.00 eller 8.00 just nu beroende på var du spelar, och du kan få en solid notering på honom med ett ”each-way” bet som skulle betala ut ½ om han tar sig till final. Det finns inte många av de där ute som kan sin tennis, som skulle bli chockade om de fick se ytterligare en final med Roger Federer mot Novak Djokovic. 

 

Oddsen tar sedan ett stort hopp ner till Alexander Zverev och han kan spelas till ett odds på mellan 17.00 och 21.00 hos ett par spelbolag. Hans odds kommer troligtvis sjunka då många letar efter en utmanare under tiden fram till turneringen startar och Zverev kan visa sig vara en populär outsider till ett ”each-way” bet. 

 

Daniil Medvedev kan spelas till ett solitt odds på 26 gånger pengarna och han anses vara en av utmanarna som ligger utanför den grupp med de stora favoriterna. 

 

Andra kända namn inkluderar Stefanos Tsitsipas med ett odds på mellan 26 och 34, medan Dominic Thiem är spelbar till 34 gånger pengarna. Nick Kyrgios är alltid en intressant utmanare att ha i turneringen och du hittar honom till ett odds på ungefär 41 gånger pengarna som vinnare av US Open. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS