Bettinggranskning på Rugby-VM 2019

Av Mattias Allberg på 12:22PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning på Rugby-VM 2019

Rugby-VM 2019 är utan tvekan en av de mest efterlängtade turneringarna som sker i världen i år. Rugbyfans från hela världen har mycket att se fram emot vid denna tid då de bästa lagen i världen reser till Asien för första gången i historien för att tävla i denna internationella höjdpunkt. Det finns mycket man kan gilla när det gäller hur turneringen är utformad och de japanska värdarna förväntas vara värd för många bra och spännande matcher.

Man anade från början att Hong Kong och Singapore även skulle stå värd för matcher under Rugby-VM 2019, men de var inte bland de 14 värdstäderna som slutligen avslöjades.

Det verkar som om Nya Zeeland definitivt är laget att slå i denna turnering då spelbolagen har ett väldigt lågt odds på dem som vinnare. Laget har ett odds på 2.10 just nu hos de flesta större spelbolag och det verkar sannolikt att oddset kommer sänkas ju närmre tävlingen vi kommer och betting-volymen börjar öka kraftigt.

Då Nya Zeeland är storfavoriter i denna turnering, verkar det som att det finns fyra eller fem lag som utmanar om platsen som andrahandsfavoriter.

Just nu ses England som andrahandsfavoriter med ett odds på mellan 5.00 och 6.50 att vinna Rugby-VM 2019. Irland är alltid en stor nation i rugby och de har ett odds som ligger precis bakom England, nämligen mellan 6 och 8 gånger pengarna.

Wales har ett odds på mellan 7 och 9 gånger pengarna och kan vara en intressant outsider att satsa på som vinnare av turneringen. Sydafrika har ett odds p å10 gånger pengarna och de rundar av listan bland huvudrivalerna till de stora favoriterna Nya Zeeland.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS