Bettinggranskning på NBA 2020

Av Olaf Eriksson på 12:37PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning på NBA 2020

Medan NBA-säsongen precis tagit slut, och Toronto Raptors blev det första laget utanför USA att vinna titeln i ligans långa historia, finns det redan mycket action och spänning att se fram emot under nästa säsong. Det finns redan en hel del fina oddserbjudanden som redan börjar släppas på spelmarknaderna med väldigt intressanta riktningar.

Just nu verkar det som att Los Angeles Lakers värvning av Anthony Davis gör att laget intagit pole position att ta hem titeln i slutet av nästa säsong.

Enligt spelbolagen, har LA Lakers ett lågt odds på runt 4.50 som NBA-mästare. De hade en väldigt misslyckad säsong förra året trots att de tagit in sportens stora namn, Lebron James.

Kung James närvaro utgjorde inte den spets som det var tänkt för Lakers och det verkade vara mycket stridigheter i omklädningsrummet som med sannolikhet gör att många spelare kommer lämna inom kort. Det finns dock även rykten om att ett par andra stora namn kan göra entré i Staples Centre där bland annat Raptors superstjärna Kawhi Leonard är en av dem.

Raptors kan spelas som andrahandsfavoriter i ligan med ett odds på runt 7 gånger pengarna och deras fans är spända på att se vad laget kan prestera nästa säsong då ett par ledande spelare verkar lämna laget.

Milwaukee Bucks verkar ha ett jämbördigt odds med Toronto Raptors med ett odds som sträcker sig så högt som 8 gånger pengarna hos större spelbolag. Andra lag värda att nämna som möjliga vinnare inkluderar Houston Rockets till ett odds på 11 och Golden State Warriors med ett odds på 13 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS