Bettinggranskning på FA-cupen 2020

Av Lucas Sletbakk på 12:36PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning på FA-cupen 2020

Avsparken på den engelska fotbollssäsongen ligger bara ett par veckor bort nu och du kan se fram emot några fascinerande tävlingar i ett land som alltid bjuder på många intressanta vändningar och twister. Medan oddsen på att vinna Premier League kraftigt lutar i favör åt Manchester City, så är oddsen på att vinna FA-cupen desto svårare att utläsa trots det faktum att City fortfarande spelas som favoriter enligt spelbolagen.

Som det ser ut för närvarande, kan spelare se att Pep Guardiolas manskap kan spelas till ett odds på runt 4.50 att vinna FA-cupfinalen – den sista matchen för säsongen i England.

City har all anledning att gå in i denna turnering med mycket självförtroende och de ser ut att ha förutsättningarna för ännu en lyckad säsong nästa år. De överrumplades nästan av Liverpool i ligan förra säsongen och man får känslan av att det kommer sporra dem i nästa säsongs ligaspel – och nästa års FA-cup – med mycket momentum.

Det är troligtvis inte någon större överraskning att Liverpool är den största utmanaren enligt spelbolagen och du hittar the Reds till ett odds på mellan 6 och 8 gånger pengarna att vinna ligan. Det är definitivt ett lockande odds och de har alla chanser i världen att gå hela vägen i denna turnering.

Spurs är tredjehandsfavorit i denna cup och de har en intressant spelvariation då oddsen ligger på mellan 7.50 och 10. Chelsea är också ett lag som satsar både på ligan och cupen, och en FA-cupvinst skulle vara ett fint tillskott på lagets CV. Du kan spela på Chelsea till ett odds på runt 10 gånger pengarna.

Manchester United har gjort det bra i turneringen under senare år och de är spelbara på mellan 7.50 och 10 gånger pengarna medan Arsenal är den sista klubben med ensiffriga odds då de kan spelas till ett odds på mellan 9 och 15 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS