Bettinggranskning NCAA 2020

Av Mattias Allberg på 12:39PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning NCAA 2020

Denna tävling anses vara en av de största bettingevenemangen på planeten, och NCAAs March Madness-turnering fortsätter att locka spelare att lägga sina spel tidigt för att säkerställa bästa möjliga värde. Här hittar man många framträdande spelare som vill göra stora avtryck i turneringen och skapa ekonomiskt framgångsrika karriärer i NBA, vilket gör det till en av de mest spännande turneringarna inom basketvärlden.

Marknaden i år är särskilt spännande med några väldigt höga odds där ute på en del av storlagen i turneringen. Många av dem har en spännande rekryteringsklass som är redo att starta sina karriärer under den kommande säsongen och träningen är har redan kommit en bra bit på vägen.

De tidiga favoriterna att klippa av näten i slutet av nästa års March Madness-turnering ser ut att vara Kentucky Wildcats, som kan spelas till ett odds på 9 gånger pengarna hos flera större europeiska spelbolag. De hade stora förväntningar på sig redan i år men lyckades inte motsvara dem trots att de presterade ganska bra emellanåt under årets March Madness och säsong.

Du kommer märka att det är Virginia som är andrahandsfavoriter med ett odds på runt 9.50 medan Michigan Stat även attraherar en hel del uppmärksamhet från bettingpubliken då de kan spelas för runt 10.50 som bästa odds hos flera stora spelbolag.

Duke Blue Devils anses alltid vara en av de riktiga utmanarna men de kommer vara utan sin superstjärna Zion Williams som kommer spela för New Orleans nästa år. Det är möjligt att Duke kommer presentera ett urval av riktigt spännande nya talanger till kommande år och det är ingen överraskning att oddset är runt 11 – vilket kan ändras snabbt om de får ytterligare en lyckad NCAA-säsong nästa år.

Flera andra stora lag som förblir framträdande att kunna vinna NCAA-turneringen inkluderar North Carolina Tar Heels till ett odds på 16, medan Kansas Jayhawks finns tillgängliga någonstans mellan 17 och 21 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS