Bettinggranskning för Europa League 2020

Av Marcus Larsson på 12:33PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning för Europa League 2020

Avsparken i jakten på Europa League är bara några veckor bort då Europas näst största tävling ska dra igång. Det finns en del väldigt bra värden om du funderar på att lägga tidiga spel på tävlingen och just nu är det en bra möjlighet att välja ut några bra odds innan resten av spelarna börjar gå in med sina insatser.

Just nu, verkar det som att spelbolagen tror att något av lagen som åker ur Champions League förblir favoriter att vinna turneringen och du kan spela på några ganska lockande odds på det utfallet om du lägger dina spel tidigt.

Du kan spela på ”valfri Champions League-klubb” till ett odds på 4 gånger pengarna i skrivande stund och det är alltid en grupp med skickliga lag som kommer in i turneringen i de senare omgångarna. Alla som väljer att spela på detta kommer jubla om någon av toppklubbarna får en misslyckad Champions League-säsong och därmed istället hamnar i Europa League.

Det lägsta oddset du hittar på en specifik klubb att vinna verkar vara Manchester United som inte lyckades bibehålla sitt momentum i Premier League under hela slutdelen av säsongen, och du kan spela på dem till ett bästa odds på runt 7.

En annan engelsk klubb, Arsenal, verkar vara andrahandsfavoriter att vinna Europa League och du kan spela på dem till ett odds på 8, vilket är steget bakom Manchester United. Arsenal kommer definitivt vara med i jakten på segern för att blidka sina fans efter ett par titelfria säsonger.

Lazio har ett odds på 9 och det finns ett par andra intressanta lag på marknaden just nu. Dessa inkluderar Sevilla till ett odds på 13, Milan på 14 och Roma kan spelas till ett odds på 21.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS