Bettinggranskning av Vitality T20 Blast

Av Mattias Allberg på 12:18PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning av Vitality T20 Blast

Vi är bara ett par veckor bort från Englands förstklassiga Twenty20-cricketturnering för deras länslag och du kan förvänta dig mängder med action och spänning från Vitality T20 Blast. Den drivs av English Cricket Board, och det kommer vara den andra upplagan av denna turnering och det kommer bli fascinerande att se hur spelet utvecklar sig på planen, men det kommer bli ännu mer spännande att se det från ett betting-perspektiv.

Oddsen som erbjuds för närvarande för denna turnering är extremt generösa och det verkar som att spelbolagen sliter för att oddssätta turneringen på rätt sätt.

Till och med bettingfavoriterna på denna turnering har ett odds på hela 8 gånger pengarna då det verkar som att förra årets turneringsvinnare Nottinghamshire troligtvis kommer upprepa sin bedrift i den kortare versionen av spelet. Om man ska gå efter oddsen, så ligger Sussex steget efter sina huvudrivaler och de kan spelas till ett odds på 8.50 hos ett antal stora spelbolag.

Uppenbarligen kommer det bli mycket betting-action på live-marknaderna och du kan förvänta dig en del riktigt klassiska kamper under denna turnering med 18 förstklassiga länslag som är redo att tävla.

Du kan se att både Surrey och Hampshire har mycket betting-momentum just nu och de båda är uppe bland topplagen med ett odds på 6 gånger pengarna när detta skrivs. Oddsen tar sedan ett språng ner till både Yorkshire och Somerset – som både anses vara dominanta lag i County Cricket – och vill man spela på att de ska ta hem segern så är de spelbara till ett odds på 13 gånger pengarna.

Andra lag som är värda att nämna är Worcestershire med ett odds på runt 15 gånger pengarna medan Birmingham Bears har ett odds på 19.00 och County Durham rundar av det hela med ett odds på 26.00.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS