Bettinggranskning av T20 World Cup

Av Marcus Larsson på 12:16PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning av T20 World Cup

Samtidigt som många cricket-fans över hela världen håller sina ögon fast fokuserade på ICC World Cup of Cricket, så finns det en annan stor internationell tävling som kommer dominera spelmarknaderna när det äntligen kickar igång och West Indies ska försöka försvara sin titel i T20 World Cup.

 

Denna gång kommer tävlingen utspela sig i Australien och det ska bli fascinerande att se vilka lag som faktiskt kommer göra starka intryck i det kortare formatet av spelet. Dynamiken i T20-cricket är väldigt annorlunda i jämförelse med den man ser i One Day Internationals som spelas i ICC World Cup. Det tenderar att gynna ambitiösa och äventyrliga slag i motsats till precisonsbowling.

 

Det behöver inte nämnas att detta ger lag som West Indies en betydlig fördel då de har en av tidernas bästa T20-spelare som leder dem. Tillsammans med den formtoppade kaptenen Chris Gayle som sannolikt kommer dominera slagträet lika mycket som förra gången.

 

Trots Gayle dominans i den kortare versionen av spelet, kommer du märka att värdnationen Australien är favorit att lyfta bucklan hos spelbolagen och för tillfället är oddset på 4 gånger pengarna på en vinst för Australien. Det australiensiska T20-laget har en väldigt annorlunda komponering i jämförelse med testerna och det kommer troligtvis bli några väldigt intressanta laguttagningar när turneringen väl rullar igång.

 

Indien får nobben som favoriter hos spelbolagen och spelas istället som andrahandsfavoriter med ett odds på 4.50. England är även ett lag att räkna med och de kan spelas som vinnare till ett odds på 6.00 hos de flesta större spelbolag.

 

Andra noterbara lag inkluderar Nya Zeeland med ett odds på 8 gånger pengarna tillsammans med Sydafrika, medan West Indies har ett odds på 9 gånger pengarna att säkra sin andra raka titel i T20-VM.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS