Live Odds:
Loading
Live Streaming:
Loading

Bettinggranskning av 2019 Arc De Triomphe

Av Marcus Larsson på 12:25PM GMT 2 Jul 2019
Bettinggranskning av 2019 Arc De Triomphe
Nu när Royal Ascot ligger bakom oss, börjar det definitivt bli intressant i den europeiska hästkapplöpningsvärlden då i stort sett alla nu har sina ögon riktade mot Longchamp för 2019 års Arc De Triomphe som är en av de mest fascinerande hästkapplöpningsupplagorna på många år. Spelbolagen verkar inte riktigt ha listat ut hur oddsen ska fördelas ännu och det finns en del bra värden att erbjuda oavsett vem du gillar.

Det finns mycket att tycka om med den stora favoriten i detta lopp och Enable har varit en riktig superstjärna under den senaste säsongen, och det ser inte ut som det finns någon anledning till att hon ska sluta vara det inom den närmsta framtiden.

Som det ser ut just nu, kommer spelare hitta Enable som oddsfavorit att vinna 2019 års Arc De Triomphe och hon har ett bästa odds på runt 4.50 hos flera stora spelbolag.

Enable deltog aldrig i Royal Ascot men sägs nu rikta in sig på Coral Eclipse på Sandown och du kan spela på henne till ett väldigt lågt odds i den massiva sammandrabbningen. En vinst där skulle med säkerhet göra att hennes odds sänks betydligt inför Arc De Triomphe, så om du tror att hon kan hantera banan och distansen ännu en gång i Ar De Triomphe, så är det definitivt dags att sätta dina pengar på henne.

Hennes största rival ser ut att vara Sea of Class, som för närvarande är i fin form och som säkerligen kommer utmana den europeiska mästaren denna dag. Sea of Class kan spelas till ett odds på mellan 7 och 9 gånger pengarna och du kan räkna med att det kommer finnas ett par spelare som kommer spela på honom i each-way.

Crystal Ocean lyckades genomföra en väldigt bra prestation på Royal Ascot och du kan spela på honom till ett odds på mellan 11 och 13 hos flera större spelbolag. Andra noterbara namn i 2019 års Arc De Triomphe inkluderar Japan med ett odds på 15, Magical på 17 och Anthony Van Dyck som kan spelas till mellan 9 och 21 gånger pengarna.
 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS