Live Odds:
Loading
Live Streaming:
Loading

Betting på Wimbledon för herrar 2019

Av Mattias Allberg på 4:59AM GMT 15 Jun 2019
Betting på Wimbledon för herrar 2019

Vi närmar oss den officiella starten på sommaren och vi alla vet att det betyder att det snart är dags för Wimbledon. Turneringen anses vara den mest berömda tennisturneringen i världen, och det är mycket spänning som väntar på centercourten och de andra banorna när världens toppspelare slåss om herraväldet på gräsbanorna.

 

Det finns många välkända namn på bettingmarknaden för vem som ska vinna herrturneringen och det har funnits en del väldigt intressanta spelare som dykt upp under de senaste åren för att utmana de stora spelarna som har dominerat herrtennisen ganska länge.

 

Rafael Nadal lyckades ta hem en stor seger på grusbanorna i Roland Garros och han anses vara en av utmanarna även i denna Grand Slam-turnering. Han kommer möta väldigt tuff konkurrens i form av Novak Djokovic och en pånyttfödd Roger Federer.

 

Just nu är Novak Djokovic spelarnas favorit att vinna 2019 års upplaga av Wimbledon och han har ett odds på runt 2.50 att vinna turneringen. Han har en bra historik på Wimbledons gräsbanor och många förväntar sig att han ska göra ett stort avtryck. 

 

Federer kan spelas till ett odds på runt 4.33 och har ett bra värde att vinna turneringen, eller att åtminstone ta sig till final. Rafael Nadal kan spelas till ett odds på 7.50 gånger pengarna hos flera stora spelbolag. Nadal kommer in i turneringen med bra energi och styrka till följd av sin seger i Franska Öppna och det finns en hel del bra värden på honom.

 

Oddsen tar sedan ett stort hopp ner till Alexander Zverev som har ett odds på runt 13 gånger pengarna. Stefanos Tsitsipas har ett odds på mellan 17.00 och 21.00 medan Juan Martin Del Potro är mer av ett långskott på 26 gånger pengarna. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS