Betting på Wimbledon för damer 2019

Av Olaf Eriksson på 5:01AM GMT 15 Jun 2019
Betting på Wimbledon för damer 2019

När sommaren väl är här och tennisens grässäsong verkligen kickar igång, brukar vi ofta se en dominant kvinnlig spelare som går in i Wimbledonturneringen med väldigt låga odds och ett kraftigt momentum. Så är dock inte fallet i år och det verkar bli en av de mest vidöppna Wimbledonturneringarna för damer på en väldigt lång tid. 

 

Då en del nya spelare dykt upp och det inte har varit någon som riktigt stuckit ut under de senaste månaderna, förutom Naomi Osaka, så har spelarna en stor möjlighet att vinna stort om de lyckas pricka rätt. 

 

Den här gången kan det vara värt att ta en titt på de med lite högre odds, eller kanske ett äldre namn som återuppstår nu när turneringen verkar vara så vidöppen. Serena Williams är för tillfället favorit och har ett odds på 7 gånger pengarna hos flera stora spelbolag. 

 

Williams stöter dock på en hel del konkurrens från ett par andra stora utmanare och Petra Kvitova anses vara andrahandsfavorit i turneringen och ett par spelbolag går så högt som ett odds på 8 gånger pengarna, och det oddset är ännu högre på spelbörserna. Ashleigh Barty är en annan intressant utmanare och hon har för närvarande ett odds på 10.50. 

 

Naomi Osaka har tagit hem ett par riktigt stabila och större turneringssegrar under det senaste året och du hittar henne som den enda övriga spelaren med ett ensiffrigt odds då man kan spela på henne till ett odds på omkring 9.50. 

 

Andra nämnvärda spelare på bettingmarknaden i damernas Wimbledon inkluderar Madison Keys som är spelbar till ett odds på 21 gånger pengarna, medan Sloane Stevens har ett odds på hela 26 gånger pengarna. Maria Sharapova har ett odds på 67.00 medan Venus Williams kan spelas för hela 81 gånger pengarna. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS