BETTING PÅ US OPEN FÖR DAMER 2019

Av Olaf Eriksson på 12:52AM GMT 1 Sep 2019
BETTING PÅ US OPEN FÖR DAMER 2019

En av de mest spännande delarna med att spela på damtennis är de fantastiska oddsen man kan låsa i jämförelse med herrturneringarna. Vanligtvis, när man tittar på herrturneringen i en Grand Slam, så handlar det om Novak Djokovic, Roger Federer och Rafael Nadal som alla är spelbara till relativt låga odds, och det är ytterst sällan ingen av dessa tre vinner en Grand Slam-turnering. 

 

Dock är det annorlunda i damturneringen, då man ofta hittar den största favoriten att vinna turneringen till ett odds på 6 gånger pengarna. 

 

För tillfället är Serena Williams den största favoriten att vinna damernas US Open 2019, och hon kan spelas till ett odds från 5.00 till 6.50 som definitivt är lockande för en hel del spelare innan turneringen sätter igång. 

 

Williams har presterat bra på sistone och hon har en bra historik i US Open på Arthur Ashe Stadium och i år förväntas inga undantag. Hon förväntas stöta på tuff konkurrens från en bred rad utmanare, och om du kan välja rätt vinnare så kan du räkna med en fin utbetalning. 

 

En av sakerna att komma ihåg när man spelar på turneringsvinnare är ”each-way” spelen som betalar ut ½ priset om de lyckas ta sig till final. 

 

Simona Halep ser ut att vara Williams största utmanare och hon är spelbar till ett odds på mellan 9 och 11 gånger pengarna. Naomi Osaka kommer ha stort stöd under denna turnering och ingen skulle bli upprörd om hon skulle ta hem vinsten. För närvarande kan hon spelas till ett odds på 12.00. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS