Live Odds:
Loading
Live Streaming:
Loading

BETTING PÅ UFC

Av Peter Christenson på 12:50PM GMT 18 Maj 2019
BETTING PÅ UFC

Du kan förvänta dig massor med action i oktogonen under närmaste månaderna då ett par riktigt spännande matcher är schemalagda. Bettingmarknaderna börjar såklart hettas till och några av matcherna i mitten på sommaren kan bli de mest spännande UFC-fighterna någonsin. 

Ett antal riktigt populära fighter är schemalagda i juli och man kan se att Jon Jones kommer in i sin match som en favorit till de låga oddsen på 1.18 mot Thiago Santos som kan backas till oddsen 5.5 men som kommer att ha en väldigt svår uppgift framför sig om han ska vinna.

Jon Jones presterade riktigt bra under sin senaste match och förtjänar mycket respekt då det ser ut som att han börjar få fart på sin karriär igen efter att ha varit avstängt pga. att ha testat positivt för förbjudna ämnen.

Hur många personer chockades när Connor McGregor meddelade att han skulle gå i pension bara för att komma tillbaka från pensionen ett par dagar senare det ser nu dessutom ut som att han ska ta sig an Donald “Cowboy” Cerrone i juli och spelbolagen har gett honom oddsen 1.5 att vinna mot fansens favorit. McGregor för med sig kontrovers vart han än går och många tyckte att han gick i pension för tidigt.

Ett annat stort frågetecken handlar om Brock Lesnar kommer kommat tillbaka till UFC och spelbolagen har redan satt upp honom i en match mot Daniel Cormier, vilket många av oss ser som ett extremt explosivt möte. Spelbolagen ser Cormier som favorit då de har gett honom oddsen 1.36 för att gå vinnande ur denna tävling.

Brock Lesnar kan idag backas till oddsen 3.75 hos de flesta spelbolagen. 

Det andra stora namnet man ska hålla ett öga på är Kabib Nurmagomedov som kan backas till 1.17 att slå Nate Diaz och till 1.33 att vinna matchen mot Connor McGregor.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS