BETTING PÅ TOUR DE FRANCE 2019

Av Mattias Allberg på 12:39PM GMT 18 Maj 2019
BETTING PÅ TOUR DE FRANCE 2019

Tour de France är alltid ett av årets mest intressanta sportevenemang och vi har en riktigt intressant historia i årets upplaga av det kända loppet. Det finns många riktigt bra cyklister som dominerar på bettingmarknaden och förra årets mästare anses i dagsläget inte vara storfavorit.

Även om Tour de France faktiskt inte körs förens i slutet av juni, har bettingmarknader redan börjat komma igång och det finns ett antal olika alternativ för spelare som vill låsa in bra odds innan fler spelare följer med närmare inpå loppet.

Enligt spelbolagen ser det ut som att Chris Froome anses vara storfavorit till att vinna Tour de France 2019 och de har gett honom oddsen 3.25 för att säkra den gula tröjan och trofén i slutet av tävlingen.

Då det finns så många tävlingar här kan du vara lite kreativ med dina spel men faktum kvarstår att bettingfavoriter vanligtvis brukar prestera ganska bra allt eftersom tävlingen utvecklar sig – om de inte ådrar sig några skador.

Geraint Thomas vann förra året och han anses vara andrahandsfavorit men spelbolagen har gett honom oddsen 4.5 till att vinna Tour de France 2019. Tom Dumoulin verkar vara nästa största rival till oddsen 7.

Det finns stora skillnader mellan oddsen på cyklisterna bland spelbolagen och du bör därför göra din läxa och försöka låsa in det bästa oddset – speciellt om du vill lägga ett each way bet på Tour de France 2019.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS