Betting på svenska Allsvenskan 2019

Av Mattias Allberg på 1:32AM GMT 8 Jun 2019
Betting på svenska Allsvenskan 2019

Vi befinner oss bara en kort tid bort från starten av den svenska Allsvenskan 2019, och det ser ut som om vi har massvis av spännande fotboll framför oss, trots att ett lag redan växer fram som den markanta oddsfavoriten att vinna titeln.

 

Det finns konkurrenskraftiga marknader för nedflyttning såväl som för topp tre, även om det ser ut som att både spelbolag och spelare verkar tro på Malmö FF som troliga vinnare i år, trots att säsongen ännu inte har kommit igång i skrivande stund.

 

Enligt bettingmarknaderna just nu, hittar du Malmö FF som kan spelas på ett odds runt 1.40 hos ett antal stora spelbolag. Deras odds på spelbörser tenderar vara något högre men du kan förvänta dig massor av volatilitet då vi närmar oss att göra avspark för säsongen och spelarna börjar jaga efter ännu mer värde på marknaderna.

 

Den största utmanaren bör vara AIK och du hittar dem tillgängliga till ett odds på omkring 7 gånger pengarna hos ett antal av de större spelbolagen. Djurgården finns tillgängliga till ett solitt odds på omkring 11 gånger pengarna även om ett fåtal spelbolag gått ner till 9 gånger pengarna. Både Häcken och IFK Göteborg framträder som potentiella kandidater för topp 3, men är ett långskott med ett odds på omkring 16.

 

Därutöver är Hammarby IF det enda rimligen oddssatta lag att vinna titeln med ett odds på 18 gånger pengarna medan resterande lagen har ett odds runt 50 gånger pengarna. 

 

Djurgården, AIK och Malmö FF är alla tippade att nå en topp tre placering och du hittar dem till respektive låga odds 1.01, 1.25 och 1.80. Utmanarna på denna marknad ser tilltalande ut och du hittar Häcken med ett odds omkring 2.2, IFK Göteborg omkring 3.0 och Hammarby IF omkring 4 för att hamna bland de tre första lagen.

 

Du kommer upptäcka att AFC Eskilstuna och Falkenbergs FF båda finns till ett odds på omkring 1.17 marginal, för att åka ur när Allsvenskan är färdigspelad.  

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS