BETTING PÅ PDC WORLD DARTS CHAMPIONSHIP

Av Annika Hersten på 12:21PM GMT 18 Maj 2019
BETTING PÅ PDC WORLD DARTS CHAMPIONSHIP

Just nu finns det finns ett antal riktigt bra odds på PDC World darts Championship, även om turneringen faktiskt kommer att spelas senare i år finns det fortfarande bra volatilitet på marknaden att utnyttja om du vill lägga ett spel nu. 

Det kommer knappast som någon överraskning för någon att världsmästaren Michael Van Gerwen ses som favorit till att vinna PDC World Darts Championship 2019. Det finns mycket att gilla med hans förmåga och då spelare som Phil “the Power” Taylor har gått i pension, kommer han antagligen fortsätta att dominera i toppen av PDC World Darts Championship.

I dagsläget har spelbolagen satt honom till oddsen 2.2 och detta odds kommer bara att bli lägre ju närmare vi kommer mot säsongens slut. Det finns ingen anledning att tro att han vid något tillfälle skulle förlora momentum.

Hans största konkurrenter ser ut att vara spelare som Gary Anderson som kan spelas på till oddsen från 7.5 hela vägen upp till 9 för att krönas till PDC World Darts mästare. Han står inför en ganska hård konkurrens från Rob Cross och Michael Smith som båda kan spelas på till oddsen 11.

Observera dock att det finns ett par andra marknader som ser Rob Cross som en potentiell skräll till att vinna PDC World Darts Championship till oddsen 17.

Oddsen tar sedan ett ganska stort hopp till Adrian Lewis med oddsen 34 för att vinna PDC. Det finns även ett par andra intressanta odds med James Wade till 51 och Raymond van Barneveld till omkring 67 – långt ifrån tiden då han sågs som en favorit till att vinna en stor tävling som denna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS