Betting på Open Championship 2019

Av Annika Hersten på 4:50AM GMT 15 Jun 2019
Betting på Open Championship 2019

Det är mycket spänning som kommer utspela sig inom golfvärlden under de kommande veckorna, där en av höjdpunkterna är Open Championship som i år spelas på Royal Portrush. Dunluce kommer vara scenen där många förväntar sig ett par väldigt intressanta golfdagar när vi passerat mitten av juli. 

 

Det finns mycket att gilla med bettingmarknaderna och du kan lita på det faktum att i stort sett alla toppnamn inom golfen kommer att slå ut i 2019 års upplaga av Open Championship.

 

Brooks Koepka har haft en del riktigt bra prestationer under de senaste åren och han framstår som en av de största namnen inom sporten för tillfället. Han toppar bettingmarknaden för 2019 års Open Championship och är en av de få spelare som man kan spela få till ensiffrigt odds att lyfta bucklan när turneringen avslutas. 

 

Koepka kan spelas till ett odds på mellan 8.50 och 10. Han får väldigt tuff konkurrens av Rory McIlroy och han är den enda övriga spelaren som kan spelas till ett ensiffrigt odds som ligger på runt 10 gånger pengarna hos de flesta större spelbolag. 

 

Tiger Woods kan spelas till ett väldigt konkurrenskraftigt odds och han verkar verkligen vara tillbaka i toppen till följd av hans sege i Masters samtidigt som han kan lägga till en del bra prestationer på meritlistan under senare tid. Woods kan spelas till ett odds på runt 13. Även Dustin Johnson har ett odds på runt 13 medan Francesco Molinari har ett odds på runt 17 gånger pengarna. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS