Betting på Newcastles nästa tränare

Av Lucas Sletbakk på 12:27PM GMT 2 Jul 2019
Betting på Newcastles nästa tränare
Saker börjar definitivt bli intressanta på at St James’ Park nu när det officiellt bekräftats att Rafa Benitez inte kommer återkomma som tränare nästa säsong trots vädjan från fansen och att flera Newcastle-legender hoppats att han skulle stanna.

Det verkar som om den långtida ägaren av Newcastle, Mike Ashley, slutligen sålt klubben efter vädjan samtidigt som han varit föremål för protester i många år nu. Många fans hade hoppats att Benitez skulle stanna på tränarpositionen för att lyfta laget till en bättre position i dästa års Premier League.

De lyckades sluta föregående säsong på en 13:e plats och överträffat förväntningarna sedan Benitez utsågs till tränare år 2016 och lyckades hålla kvar Magpies i engelska Premier League. Tyvärr, för Newcastles del, fick han ett enormt bud från en klubb i Chinese Super League och han kommer därmed bege sig dit nästa säsong istället för England.

Det finns väldigt många intressanta namn på listan över hans möjliga efterträdare och det blir ett par spännande veckor framöver då vi väntar på att Newcastle ska utse sin nya tränare.

Just nu verkar det som om den före detta Manchester United-tränaren Jose Mourinho är lite av en favorit att bli Newcastles nya tränare med ett odds på mellan 3.75 och 6.0.

Den tidigare Arsenalspelaren Mikel Arteta är ett intressant alternativ här och han är andrahandsfavorit med ett bästa odds på 10 gånger pengarna i detta nu. Även Garry Monk har ett odds på runt 10, medan Anthony Hudson kan spelas till ett lite högre odds på 15 gånger pengarna.
 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS