Betting på nedflyttning i engelska Premier League

Av Mattias Allberg på 4:55AM GMT 15 Jun 2019
Betting på nedflyttning i engelska Premier League

Det kommer bli mycket spännande fotboll som utspelar sig under nästa säsong av Premier League, och samtidigt som det finns många tillgängliga oddsalternativ på vem som faktiskt kommer att vinna, så finns det kanske lite mer värde där ute för spelare som spelar på vilka som åker ner till Championship kommande säsong. 

 

Att spela på nedflyttning är ett intressant alternativ som kan vara väldigt lukrativt – särskilt om du kan hitta det där ”hopplösa” laget som kommer slita för att ta poäng under hela säsongen och som mer eller mindre redan är nedflyttat när julen har kommit. 

 

Som vanligt ser det ut som att de nyuppflyttade lagen är de mest troliga att åka ur Premier League. Just nu är det Sheffield United som har lägst odds för att åka ur och det kan spelas hos spelbolagen på ett odds runt 1.66. De har inte spelat i Premier League under de senaste årtiondet och inte varit i toppen på väldigt länge och det tros att de verkligen kommer få kämpa för att klara sig kvar. 

 

Norwich är ett annat lag som hade en längre vända i Premier League för några år sedan och som nu är tillbaka för att ge det ett nytt försök. De är det enda övriga lag som på förhand med säkerhet kommer åka ur och oddset på det ligger runt 1.90. 

 

Det är dock mer intressant när man ska försöka lista ut vilket lag som tar den tredje nedflyttningsplatsen och det ser ut att finnas tre lag som kommer slåss för att undvika den. Burnley med ett odds på 2.50. Strax bakom finns Brighton på ett odds runt 2.75 i skrivande stund.

 

Den tredje kandidaten är ett annat nyuppflyttat lag, nämligen Aston Villa som kan spelas till ett odds så högt som 3.25. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS