Betting granskning av Champions League 2019/20

Av Lucas Sletbakk på 12:50AM GMT 1 Sep 2019
Betting granskning av Champions League 2019/20

Vi är på väg att närma den riktigt intressanta delen av säsongen, då gruppspelen för årets Champions League snart ska lottas och Europas största fotbollstävling drar till sig många blickar från världens alla hörn. Det säger sig själv att spelbolagen har satt en del väldigt intressanta odds på högvolymsmarknaderna, som exempelvis vem som ska vinna årets upplaga av Champions League. 

 

Det verkar som det är de vanliga lagen som är de mest troliga att vinna, med Manchester City som förstahandsfavorit, om än med väldigt liten marginal då konkurrensen är påtaglig och det gäller att sätta sig i respekt direkt från starten av tävlingen. 

 

Tar man en titt på oddsen just nu, kan man hitta Manchester City till ett bästa odds på runt 5 gånger pengarna hos flera spelbolag och de jagar fortfarande den svårfångade bucklan, som är den enda som gäckat lagets ägargrupp sedan de förvärvade klubben för flera år sedan. 

 

De kom ganska nära förra gången men lyckades inte ta sig de sista stegen till final, så Liverpool fick lyfta bucklan trots att de förlorade Premier League till Manchester City. 

 

Barcelona anses vara andrahandsfavoriter och de kan fortfarande få en del förstärkningar då transfermarknaden fortfarande är öppen. Det kan göra att deras odds sänks ännu mer. De kan för närvarande spelas till ett odds på runt 5.50. Liverpool kan spelas till ett odds på 8.00 och det kan vara bra värde för pengarna. 

 

Real Madrid ligger steget bakom på 9.00, samtidigt som man inte kan räkna bort PSG som är spelbara till ett odds mellan 10 och 11 gånger pengarna hos flera stora spelbolag. Juventus verkar vara ett lag som är svårt att sätta ett odds på, då en del har oddssatt dem på 8.50, medan andra har dem så högt som på 13.00. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS