BETTA PÅ SPANSKA LA LIGA

Av Lucas Sletbakk på 2:47PM GMT 30 Maj 2019
BETTA PÅ SPANSKA LA LIGA

I liknelse med italienska Serie A så verkar även spanska La Liga vara i princip avgjord då FC Barcelona ser ut att kunna säkra titeln och vi fortfarande har flera omgångar kvar av denna säsongen. Det finns mycket att uppskatta hos detta Barcelona, och Real Madrid har inte dykt upp som den där givna utmanaren det här året och därför har vi fått se de plocka in Zinedine Zidane som manager igen.

Nästa år blir det intressant att se vilket lag som går segrande ur La Liga, men just nu finns det inte så mycket mer att spela om förutom Champions League-platser för lagen i toppen och nedflyttningsstriden för lagen i botten.

Både SD Huesca och Rayo Vallecano ses som mest troliga att åka ur och kan ryggas med oddsen 1/9 respektive 2/9. Det ser ut att vara kört för båda lagen, men det finns åtminstone en matematisk chans att båda lagen överlever.  

Det är vid den sista nedflyttningsplatsen det blir intressant i La Liga där vi ser att oddsen på Valladolid ligger på 1/1 på att bli nedflyttade och är bettingfavoriter till den tredje nedflyttningsplatsen. Det finns fortfarande en risk för Celta Vigo att de åker ur och oddsen på att de relegeras från La Liga ligger på 10/3.

Bettingbolen har pratat om att avsluta marknaden för spanska Primera Liga och då ser vi att Real Madrid är bettingfavoriter till att ta andraplatsen och oddssättarna har lagt dem på 8/15. Rivalerna på andra sidan stan, Atletico Madrid, har näst bäst odds på sig och kan ryggas med 5/4. Oddsen på att Sevilla skulle sluta tvåa ligger på 100/1. 

Sevilla, Getafe och Valencia kämpar alla om den eftertraktade fjärdeplatsen och Champions League-fotboll nästa år. Valencia är bettingfavoriter till att sluta i topp fyra och deras odds är 1/1.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS