BETTA PÅ ITALIENSKA SERIE A

Av Annika Hersten på 2:45PM GMT 30 Maj 2019
BETTA PÅ ITALIENSKA SERIE A

Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater i Juventus har dominerat så stort i Serie A i år att oddssättarna redan fastställt att de ska säkra titeln, så du kan chansa på att de potentiellt förlorar den – bettingbolagen kommer gladeligen att ta emot dina pengar – just nu är det omöjligt att få fram odds på att laget från Turin säkrar titeln.

Oddsen på att något annat lag skulle vinna Serie A är för närvarande tusen mot en hos samtliga bettingbolag, så om du vill betta på Serie A får du hålla dig till att spela på matcher eller ta en titt på det som ser ut att bli ett riktigt spännande avgörande om vem som tar hem titeln som Serie A’s främsta målgörare.

Tittar du på bettingmarknaden över vilka lag som slutar högt upp i tabellen ser du att Inter Milan är storfavoriter till att sluta tvåa med odds som ligger runt 1/7 på att de hamnar i topp fyra. De andra utmanarna som knackar på topp fyra-dörren är bland annat AC Milan och Lock Co som kan ryggas med odds någonstans runt 13/8 på att de slutar i topp fyra.

Oddsen på Atalanta ligger på 10/3 och ser ut att ge bra valuta för pengarna om de skulle kunna växla upp på slutet och ta fjärdeplatsen. Även Roma anses kunna utmana om fjärdeplatsen med odds omkring 9/2. Oddsen på i stort sett alla andra lag ligger på 50/1 eller över.

I striden om vem som blir säsongens främsta målskytt så anses Krzysztof Piatek vara bettingfavorit och oddssättarna har gett honom oddsen 7/4 medan Fabio Quagliarella (som ryktades till Manchester United för flera år sedan) kan ryggas som andraval med oddsen 9/5.

Cristiano Ronaldo är tillgänglig på 5/1 och man kan anta att det säkerligen kommer finnas de som bettar på att han växlar upp i slutet av denna säsongen och försöker ta guldskon i Serie A.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS