BETTA PÅ ENGELSKA PREMIER LEAGUE’S FRÄMSTA MÅLGÖRARE

Av Peter Christenson på 2:44PM GMT 30 Maj 2019
BETTA PÅ ENGELSKA PREMIER LEAGUE’S FRÄMSTA MÅLGÖRARE

I engelska Premier League pågår kapplöpningen om vem som ska bli säsongens främsta målgörare och denna säsongen har fått se mycket intressant action i toppen, och kampen om guldskon är lika spännande den. Det finns ett gäng stabila spelare som har en realistisk potential till att göra fler mår än någon annan spelare i ligan och med en och en halv månad kvar av säsongen finns det fortfarande en hel del värde på den marknaden.

Just nu ser det ut som att Sergio Aguero är bettingfavorit till att stå kvar som Premier League’s främsta målskytt. Han har haft en bra säsong hittills och fått nätet bakom motståndarmålvakten att rassla i flera stormatcher, men även i de mindre matcherna.

Trots Aguero’s dominans framför mål så har oddssättarna inte satt några odds-on på honom utan de bästa oddsen ligger någonstans mellan 6/4 på att han håller sig kvar i toppen och gör fler mål än någon annan den här säsongen.

Mohamed Salah anses vara den som ska utmana Sergio Aguero och oddsen på att han ska skjuta hem Premier League’s guldsko ligger på 11/4. Än så länge har han haft riktigt bra utdelning den här säsongen och sätter regelbundet bollarna i nät. Eftersom Liverpool fortfarande har allt att spela för så kommer Mo Salah att behöva växla upp över de kommande sex veckorna om hans lag ska hänga kvar i toppen av Premier League.

En annan intressant kandidat är Harry Kane, och även om Spurs inte ser ut att kunna utmana om titeln så har ändå Kane alla förutsättningar till att göra ett stort avtryck i kampen om guldskon. Oddsättarna har inkluderat honom i allra högsta grad med odds på 7/2 i skrivande stund.

Vid denna tidpunkt rundar Pierre-Emerick Aubameyang av spelarna som fått ensiffriga odds satta på sig med sina 6/1. Oddsen tar sedan ett stort kliv till spelare så som Sadio Mané som kan ryggas till odds på 8 12/1.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS