BETTA PÅ CHAMPIONS LEAGUE’S FRÄMSTA MÅLGÖRARE

Av Annika Hersten på 2:41PM GMT 30 Maj 2019
BETTA PÅ CHAMPIONS LEAGUE’S FRÄMSTA MÅLGÖRARE

Efter en otroligt imponerande insats sist i Champions League så har Lionel Messi dykt upp som bettingfavorit till att bli Champions League’s främsta målgörare den här säsongen.

I och med att hans Barcelona förväntas gå långt i turneringen, samt göra en hel del mål under stora delar av deras sejour, så har oddsen på Messi kortats ner rejält.

Som det ser ut nu så ligger oddsen på att Lionel Messi blir utsedd till Champions League’s främsta målgörare på 1/2 och det kommer bli intressant att se vem som kommer att kunna utmana honom, om nu någon faktiskt kan komma ikapp i de kommande matcherna. 

Eftersom vi nu bara har åtta lag kvar i Champions League så finns det realistiskt sett bara fem potentiella matcher kvar att spela och då krävs det att ett lag tar sig hela vägen till final och att den här spelaren startar varenda match. Få spelare i världen är så givna i en startelva som Lionel Messi.

Om du vill utmana honom och rygga någon annan som Champions League’s främsta målgörare så tänker du förmodligen på Cristiano Ronaldo. Bettingbolagen har fastslagit hans odds mellan 6/1 och 10/1. Det finns en hel del att uppskatta med Ronaldo’s skicklighet, och hans förmåga att kunna göra en hat-trick från ingenstans är definitivt något man bör ha i baktankarna när man bettar på den här marknaden.

Självklart finns det andra, seriösa utmanare här också. Så som Sergio Aguero, som du kan rygga med odds mellan 7/1 och 12/1, medan oddsen på Harry Kane ligger på 20/1. Det anses osannolikt att Spurs faktiskt når finalen, och därför förväntar sig många analytiker att bettingen domineras av topp-tre kandidaterna här.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS