Benitez har 20/1 efter rekordvinst i Champions League

Av Marcus Larsson på 9:15PM GMT 10 Nov 2007
Benitez har 20/1 efter rekordvinst i Champions League
Alvaro Arbeloa

Oddsen för att Rafa Benitez är följande Premier League-tränare som får sparken har stigit från 8/1 till 20/1 hos Ladbrokes efter Liverpools 8-0 rekordvinst mot Besiktas.

Den spanska tränaren var under hård press att lyckas efter att hans klubb förlorat alla sina tre första matcher i turneringen, men han var överlycklig då Liverpool slog in 8 mål mot Besiktas.

Yossi Benayoun gjorde sitt första hat-trick i Liverpool, och Peter Crouch och Ryan Babel gjorde två mål var. Kapten Steven Gerrard slog även in ett mål i den största vinsten i Champions Leagues historia.

Nu måste Liverpool slå Porto i Anfield, samt ta hem alla tre poäng i Marseilles i sina två återstående gruppspelsmatcher för att säkra sin plats i Champions Leagues semifinaler. Vinsten mot Besiktas var även Liverpools största i Europa på 27 år, och de har nu fyra poäng, medan gruppledarna Porto har åtta poäng, och Marseille är andra med sju poäng.

"Vår följande match är mot Porto och vi kommer åtminstone att ha självförtroende, och våra fans tror på oss", sade Benitez. "Porto måste ta sig till Anfield och de kommer säkerligen att vara nervösa".

Ladbrokes ger nu Liverpool oddset 5/4 för att kvalificera för följande skede i Champions League, och deras odds har stigit från 16/1 till 20/1 för att ta hem pokalen de senast lyfte i Istanbul.

Ladbrokes talesman Robin Hutchinson sade: Liverpool är det sämsta målet i vår vadslagning på Champions League. De måste fortfarande slå Porto och Marseille, men vinsten mot Besiktas visar att de inte bör underskattas".

Celtic har 6/4 hos Ladbrokes för att kvala efter att Aiden McGeadys mål ledde dem till vinst över Benfica i Parkhead. De har nu 100/1 från 200/1 för att ta hem vinsten de senast såg 1967.

AC Milans odds har sjunkit från 10/1 till 12/1 efter att de tog tre poäng från Shakhtar Donetsk och Valencias odds har sänkts till 66/1.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS