2019/20 Betting på skyttekung i engelska Premier League

Av Marcus Larsson på 4:52AM GMT 15 Jun 2019
2019/20 Betting på skyttekung i engelska Premier League

Det har redan förekommit en rad ytterst intressanta värvningar i engelska Premier League sedan ligan avgjordes för ett par veckor sedan då Manchester City säkrade titeln efter en lång säsong full av oväntade vändningar. Nu har spelarna redan börjat blicka fram mot kommande säsong där ett par bettingmarknader verkligen börjat hetta till.

 

Det ska bli intressant att se hur kommande säsong utvecklar sig, och många fotbollsobservatörer tror att det kan vara upplagt för att bli en riktig klassiker.

 

Eftersom engelska Premier League är en så stor liga för toppspelare från hela världen, är det värt att hålla ögonen på transfermarknaden då den slutliga skytteligavinnaren i engelska Premier League kan komma att bli en spelare som ännu inte värvats.

 

Just nu lyfts många välbekanta namn fram där Harry Kane från Tottenham rankas som den starkaste utmanaren till att göra flest mål i nästa års Premier League. För närvarande hittar du Kane tillgänglig till odds på omkring 6 gånger pengarna hos flera stora spelbolag.

 

Liverpools Mohammed Salah avses vara andrahandsfavorit att bli skyttekung men det ser ut som att det råder frågetecken om huruvida han ens kommer spela i Premier League nästa år, då rykten florerar om att han är på väg till Real Madrid i Silly Season. Du hittar odds på Salah runt 7 gånger pengarna.

 

Sergio Aguero är ett stabilt val om du tror att Manchester City kommer fortsätta med sitt målskytte kommande år och även han finns till ett odds på omkring 7 gånger pengarna. Pierre Emerick-Aubameyang är den enda övriga spelaren som finns tillgänglig till ensiffrigt odds och du hittar honom till ett odds på 8.00. Oddsen tar sedan ett hopp till 13 gånger pengarna på Sadio Mane och 19 gånger pengarna på Raheem Sterling.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS