2019/20 Betting på engelska Premier League

Av Lucas Sletbakk på 1:30AM GMT 8 Jun 2019
2019/20 Betting på engelska Premier League

Efter vad som visat sig vara en spännande säsong med action hela vägen in i den sista omgången, har engelska Premier League slutligen tagit sommaruppehåll och det finns många indikationer som pekar på att vi kan förvänta oss samma kvalitetsnivå när nästa säsong rullar igång. 

 

I slutändan lyckades Manchester City kamma hem titeln trots att det krävdes en del arbete, även in i det sista, för att hålla Liverpool borta från förstaplatsen.

 

Pep Guardiolas lag går in i säsongen 2019/20 som oddsfavoriter, då de har ett odds på 1.81 att ta hem titeln. Det är så klart inte så mycket värde i det oddset, så det kan vara värt att fokusera på några av de andra lagens odds som nu finns tillgängliga.

 

Det säger sig själv att Liverpool är andrahandsfavoriter att vinna engelska Premier League och spelbolagen sätter ett odds på runt 3.60 att de ska lyckas. Givetvis skulle ett par intressanta sommarvärvningar troligen innebära ett lägre odds på Liverpool, och de ser ut att utvecklas bra efter sin Champions League-vinst. 

 

Sedan tar oddsen ett stort hopp till omkring 10 på att Tottenham Hotspur slutligen ska ta hem den svårfångade Premier Leaguetiteln. De ser fortfarande ut att ligga ett par steg bakom Manchester City och Liverpool trots att de haft ett av sina bästa år under en väldigt lång tid. 

 

Chelsea har ett odds på mellan 20 och 25 på att vinna Premier League och det är mer troligt att de utmanar om en Champions League-plats än något annat. Manchester United spelas som vinnare till mellan 17 och 34 gånger pengarna, medan Arsenal ser ut att vara det största långskottet bland storklubbarna med ett odds så högt som 41 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS