2019/20 Betting på Champions League

Av Marcus Larsson på 1:10AM GMT 8 Jun 2019
2019/20 Betting på Champions League

Liverpool lyckades ta en eftertraktad seger mot Tottenham Hotspur, och därmed avrundades en fantastik fotbollssäsong i Europas största klubbtävling. Det fanns mycket att gilla bland all den action som utspelade sig under tävlingens alla omgångar, trots det faktum att många experter och fans beskrev finalen i sig som en tråkig tillställning för en neutral supporter.

 

Manchester City hade spelats som favoriter att vinna Champions League under stora delar av förra året fram till dess att de tillintetgjordes senare i turneringen, likt många andra europeiska storlag. I år kommer de återigen att gå in som bettingfavoriter men deras odds är högre i detta nu än vid motsvarande tid förra året. 

 

Som det ser ut nu, kan Manchester City spelas till runt 5 gånger pengarna att vinna den svårfångade Champions League-bucklan, som fortfarande är i stort sett den enda bucklan den blå sidan av Manchester inte har lyft sedan köpet av Abu Dhabi. 

 

FC Barcelona har ansetts vara en stor utmanare under förra årets Champions League-säsong och de är spelbara till runt 6 gånger pengarna och konkurrerar därmed starkt med Manchester City. Med ett par värvningar under sommaren kommer Barcelona troligtvis gå in i nästa års turnering med ett slagkraftigt lag. 

 

Att Liverpool ska försvara sin titel kan spelas till mellan 7 och 9 gånger pengarna, vilket kommer vara ett lockande spel för många av deras supportrar. Deras odds kommer troligtvis inte fluktuera alltför mycket under sommaren men tvivla aldrig på momentumeffekten på Anfield. Andra nämnvärda titelutmanare i Champions League inkluderar Real Madrid och Paris Saint Germain till 9 gånger pengarna, Juventus till 10 gånger pengarna och Bayern München till runt 12 gånger pengarna. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS