2019 US OPEN BETTINGUPPDATERING

Av Annika Hersten på 2:39PM GMT 30 Maj 2019
2019 US OPEN BETTINGUPPDATERING

Trots att världens blickar riktas mot US Masters som spelas på Augusta National just nu, så är US Open fortfarande en av årets största bettinghändelser inom golfvärlden. Oddsen skiljer sig avsevärt från Masters även fast många av de riktigt stora utmanarna finns med i toppen av båda de här turneringarna.

Du kan säkra in riktigt bra odds på några av de största spelarna och ibland kan det vara värt väntan att lägga din insats lite närmare turneringens första dag eftersom många bookmakers tenderar att erbjuda boostade odds och lägga in extra platser på stora golfmästerskap.

Det ser ut som att Dustin Johnson är bettingfavoriten till att vinna 2019 US Open och hans odds är 7/1 just nu. Oddsen på att Tiger Woods vinner US Open ligger på 16/1 och det läggs alltid in en hel del bettingvolym på honom varje gång det är ett stort mästerskap.

Tiger förväntas göra en riktigt bra insats och han har byggt upp ett crescendo som många förväntar sig ska landa i en stor mästerskapstitel det här året. Oddsen på Rory McIlroy är snarlika de på Tiger Woods och på lång sikt är han ett stabilt alternativ för detta – särskilt när man tänker på att han är favorittippad till att vinna Masters. Om han nu skulle gå segrande ur den turneringen så kommer oddsen han går in på US Open med att halveras jämfört med de han har nu.

Justin Rose ses alltid som en gedigen utmanare i stora mästerskap och US Open är knappast något undantag med oddsen 16/1 som placerar honom precis bredvid Justin Thomas och Brooks Koepka. Jordan Spieth är ett intressant alternativ med oddsen 22/1 hos många stora bookmakers. 

Jon Rahm är definitivt någon att hålla ögonen på här och honom kan du rygga med oddsen 18/1. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS