2019 Kontinental Hockey League Betting

på 3:53PM GMT 10 Mar 2019

Utanför NHL i Nordamerika finns det ett flertal marknader som bjuder på spännande och underhållande ishockey och KHL, den ryska hockeyligan, är en av dessa. Det är då inte s konstigt att spelbolagen också har fokus på denna liga, med riktigt generösa odds på de olika matcherna men också på vilka man tror kommer att vinna årets liga. 

Så här långt har säsongen bjudit på en hel del stora överraskningar vad gäller resultat och det är därför som ett spel på årets potentiella vinnare, kan resultera i en enorm avkastning, då det är långt ifrån en säker uppgörelse mellan två lag, inte med slutspelen som närmar sig och hur säsongen format sig så här långt. 

Bettingmarknaderna visar att de största favoriterna är alla ryska sidor med CSKA Moskva anses vara kraftverkets val för att vinna KHL. Du hittar dem prissatta runt från 2.70 till 3.0 gånger insatsen, med de största utmanarna kommandes från SKA St Petersburg, som spelas till ett odds omkring 3.75 gånger pengarna. 

Oddsen tar lite hopp för nästa sida och AK Bars Kazan är tillgängliga så högt som 7.0 i odds, beroende på vem du spelar hos.  Mellan dessa tre sidor tittar du på en sannolik vinnare någonstans i mixen.

Bilisten Yekaterinburg kommer sedan in på en tredjeplats i listan över potentiella vinnare, där dom spelas hos bolagen till 8.0 i odds. Detta kan ge en bra avkastning om de nu skulle lyckas att ro hem årets titel. 

Efter dessa hittar vi sedan Avangard Omsk, men här går bolagen i skilda vägar, med odds som varierar från 6 gånger insatsen till 8.5 gånger pengarna. Ett annat lag att hålla ögonen på kan också vara Metallurg Magnitogorsk som är det sista laget som bolagen har ensiffrigt odds på, med start från 9 gånger pengarna upp till hela 19 gånger insatsen. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS