2019 Betting på Cricket-VM

Av Mattias Allberg på 1:43AM GMT 8 Jun 2019
2019 Betting på Cricket-VM

2019 års Cricket-VM är en av de längre internationella turneringarna man hittar i sportens värld, och många matcher kommer att äga rum under de kommande veckorna. Då kommer de största konkurrenterna i endagscricket att ta sig an varandra på olika spelplatser runt om i värdnationen England. 

 

Spelmarknaderna för cricketmatcher likt dessa är extremt lukrativa om du får rätsida på dem, och du kan förvänta dig att många gedigna livespel uppenbarar sig under de kommande veckorna. 

 

Det finns mycket att gilla med England som går in i turneringen som oddsfavoriter och bibehåller det lägsta oddset på 3, trots det faktum att laget besegrades av Pakistan i en väldigt spännande match tidigt i turneringen. Det finns många intressanta utmanare som kommer vilja utmana England i takt med att turneringen fortskrider och just nu kan du låsa en del bra odds på ett antal av dessa nationer. 

 

Den största spoilern på bettingmarknaden just nu verkar vara Australien, som kan spelas till ett odds runt 4.5 och det verkar vara ett hyggligt värde för pengarna. Indien anses vara en av de största favoriterna att möta England i finalen och de har ett bästa odds på runt 5 gånger pengarna hos de flesta större spelbolag.

 

Västindien anses vara en av de mest intressanta utmanarna och de är den sista nationen på bettingmarknaden för 2019 års Cricket-VM, som fortfarande kan spelas till ett ensiffrigt odds. Du hittar dem spelbara till ett odds runt 9 gånger pengarna just nu och oddset kommer troligtvis falla när turneringen går in i ett senare skede. 

 

Andra nämnvärda lag inkluderar Nya Zeeland med ett odds på 9, Pakistan med ett odds runt 18, medan Sydafrika kan spelas till hela 25 gånger pengarna 

 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS