Ödesmatch i helgens Premier League – Liverpool mot Chelsea

Av Annika Hersten på 6:38PM GMT 25 Apr 2014
Ödesmatch i helgens Premier League – Liverpool mot Chelsea

I helgen spelas nog den viktigaste matchen bland de tre kvarvarande omgångarna av säsongens Premier League, en match som absolut kommer att vara avgörande i spelet om ligatiteln. En seger för Liverpool här skulle ge laget totalt 83 poäng mot Chelseas då 75. Med två matcher kvar att spela och maximalt sex poäng skulle en seger för Liverpool göra att de får en ointaglig ledning över Chelsea. Det enda laget som då skulle kunna snuva Liverpool på en ligatitel skulle vara tredjeplacerade Manchester City som med en match mindre spelad har sex poäng upp till ledarna.

En seger för Liverpool över Chelsea ger oss ett Bet365 odds värt 1,66 gånger pengarna. Oavgjort betalar 4,20 samtidigt som en seger för Chelsea skulle ge 5,25 gånger insatsen. Det mest spelade resultatet inför matchen är 2-1 till Liverpool. Inget av lagen kommer att ge något gratis, inte med så mycket som står på spel. Därför ser vi 2-0 eller 1-1 som två potentiella slutresultat, där ett Bet365 spel på 2-0 ger 10,00 gånger insatsen samtidigt som ett 1-1 resultat ger oss Bet365 oddset 8,50.

Spela på målgörare i matchen kan ge er lite extra i plånboken utöver resultat och segerspel. Att spela på Suarez som målgörare, någon gång under matchen, ger 1,95 gånger insatsen. Går ni steget längre och spela på honom som målgörare i första eller andra halvlek, får ni 4,75 gånger pengarna i retur. Väljer ni att spela på anfallskollegan Daniel Sturridge ger detta 3,20 respektive 5,50. En annan farlig och inte allt för otrolig målskytt är den talangfulle, blott 19-årige Raheem Sterling. Ett mål någon gång under matchen betalar 3,60 samtidigt som ett spel på mål i första- eller andra halvlek betalar 10 gånger insatsen.

Tillsammans med denna viktiga match mellan Liverpool och Chelsea kommer även tredjerankade Manchester City spela där laget går upp emot Crystal Palace, ett lag som inte har något att spela för, ett lag som håller sig ovanför nedflyttningsstrecket och som nu kan slappna av efter att ha legat illa ute tidigare under säsongen. I och med att Crystal inte har något speciellt att spela för mer än att försöka stå i vägen för en ligaseger för Man C är risken stor att gästerna från Manchester går ifrån som segrare i matchen. Bet365 spelet på City som vinna i matchen betalar 1,44 gånger insatsen vilket är helgens tredje lägsta odds i alla premier league matcher med endast Man U och Arsenal som spelas till lägre odds.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Bwin 250KR BONUS
4 Betsson 1500KR BONUS
5 Betsafe 1000KR BONUS